Početna - NOVOSTI - Dani otvorenih vrata u JAX-u na Kukuljanovu

Dani otvorenih vrata u JAX-u na Kukuljanovu

Uz brojne popuste, akcije i poklone posjetitelje JAX centra na Kukuljanovu očekuju i edukacije, savjeti i velika nagradna igra – „Svaki dan poklon jedan“

Od 23. do 28. travnja u JAX prodajno-edukacijskom centru na  Kukuljanovu  održavaju se  Dani otvorenih vrata, prodajno-prezentacijska manifestacija s brojnim popustima, poklonima i velikom nagradnom igrom.

JAX Dani otvorenih vrata (prije poznati i kao „Dani građevine“) obilježavaju i prate potrebe u gradnji i opremanju doma u jeku proljetne građevinske sezone. Proizvođači materijala i stručan JAX tim svaki dan od 08 do 20 sati savjetujuposjetitelje o materijalima, proizvodima, gradnji i uređenju doma.

Dani otvorenih vrata podijeljeni su na tematske dane i svi obiluju događanjima – pokaznim radovima, demonstracijama i tehničkim savjetovanjima upotrebe alata i materijala.

U ponedjeljak na dan bazena predviđene su prezentacije bazena i bazenske opreme te savjetovanje o pripremi bazena za sezonu. U utorakna dan alataodvijat će seprezentacije širokog spektra alata i zaštitne opreme, a u srijedu na dan fasada prezentacije fasadnih sustava i demonstracija izrade kvalitetne fasade.  Četvrtak je dan eksterijera uz demonstracije  alata za uređenje vrta te popuste za keramiku za vanjske prostore dok je petak dan građevine s bogatim programom prezentacija suhe gradnje, fasadnih sustava, zidanja opekom i postavljanja crijepa, savjetovanja o hidroizolaciji i impregnaciji te krovnim prozorima.

U subotu, na dan interijera  posjetitelji mogu dobiti besplatnu izradu 3D vizualizacije svoje kupaonice i stručno savjetovanje za opremanje interijera te saznati novosti i trendove u svijetu keramike te vrata i podnih obloga.

Ponuda građevnih materijala, keramike i sanitarija, bazena, vrata i podnih obloga kao i alata u prodajnom centru Kukuljanovo tijekom Dana otvorenih vrata dodatno je obogaćena obiljem akcija i popusta, poklonima za kupce i velikom nagradnom igrom „Svaki dan poklon jedan“ s bogatim dnevnim nagradama – wellness vikendom za dvoje, motornom kosilicom, tablet računalom, plinskim roštiljem, LED smart televizorom te glavnom nagradom koja se izvlači u subotu – montažnim bazenom Mountfield s montažom i kompletnom opremom te vikend korištenje nove Mercedes X klase!

Nakon kupnje, u natkrivenom ugostiteljskom objektu ispred JAX prodajnog centra posjetitelji se mogu okrijepiti pićem i ponudom jela s roštilja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Snijeg Gorski Kotar

Danas olujni udari bure, u srijedu snijeg iznad 150/nv

U utorak nas očekuje oblačno vrijeme, krajem dana uz sve češću pojavu slabih oborina. Uz obalu susnježice, a u unutrašnjosti ...