Početna - IZDVOJENO - Dani Rupe 2015.
dani rupe
web

Dani Rupe 2015.

Ovu subotu i nedjelju u Rupi se održava tradicionalna vikend fešta „Dani Rupe“, a održat će se na sportsko-rekreacijskom centru Kaljuže u Rupi.

Organizatori su za sve mještane i posjetitelje pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu te bogat kulturno – zabavni te sportski program.

Program započinje u subotu 11. Srpnja kad nastupa grupa Magazin, a glavnina većina programa j epredviđena za nedjelju, 12. Srpnja.

27. rupljanskim “kraljevskim obrokom” volom na ražnju čije rezanje započinje u 12:00 sati započinje već tradicionalno nedjeljni dan. Giro di Rupa, ove godine 10 po redu zakazana je za 10:00 sati, u podne je turnir u trešeti i briškuli, za večernju zabavu je tu turnir u potezanju konopa.

Manifestaciju će zatvoriti klapa Rišpet čiji je nastup predviđen u 20:30 sati. Ovogodišnje izdanje Dana Rupe je ujedno i proslava jubileja 40 godina od prve manifestacije koja je održana davne 1975 godine. Zabave i veselja sigurno neće nedostajati, zato svi ljudi dobre volje, željni zabave, dođite i zabavite se s nama ovog vikenda na Danima Rupe, najavili su predsjednik Mjesnog odbora Igor Barak i zamjenik Alen Štemberger.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...