Početna - IZDVOJENO - Dario Župarić: Presudila je moja želja da dođem u Rijeku
zuparic-1
foto:HNK Rijeka

Dario Župarić: Presudila je moja želja da dođem u Rijeku

Dario Župarić novi je igrač HNK Rijeka. Župarić je u Rijeku stigao na posudbu iz Pescare u čijem je dresu odigrao 99 utakmica. Dario je u Rijeku stigao na godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora.

– Presudila je moja želja da dođem u Rijeku i cijela priča oko kluba što se napravila u proteklih par godina, rekao je Dario Župarić na predstavljanju medijima.

– Tri sezone sam igrao u Pescari. Ušli smo u Serie A, klub je zatim doveo nekoliko  iskusnijih igrača i dobivao sam manje prilika. Želio sam igrati, nije mi se sviđalo biti na klupi. Rijeku smatram korak naprijed, status kluba je jako narastao u proteklih nekoliko godina, rekao je Župarić

Dobrodošlicu Dariju poželio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Dario s adaptacijom neće imati problema jer Dario poznaje mnoge suigrače u svlačionici. Želim mu da se bori za poziciju i u svakom segmentu doprinese klubu, rekao je Ivan Mance.

– Dario je već neko vrijeme bio u fokusu Rijeke. Igrao je u Italiji, sada smo spletom sretnih okolnosti za nas uspjeli realizirati transfer. Prijelazni rok je u tijeku i sreća je da u Hrvatskoj traje nešto duže. Bilo nam je bitno riješiti stopersku poziciju, a pratimo još neke opcije, rekao je Ivan Mance.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...