Početna - IZDVOJENO - Darujmo knjigu
web

Darujmo knjigu

Međunarodni dan darivanja knjige, ove će godine biti obilježen i u Hrvatskoj, u sklopu kampanje “Čitaj mi”  Rijeka također sudjeluje u obilježavanju dana darivanja knjige.

Gradska knjižnica Rijeka, Profil Mozaik knjižara Rijeka Centar i Strukovna udruga za promicanje dobrobiti djece Portić,  organizirale su sakupljanje slikovnica, koje će pomoći u humanizaciji uvjeta boravka djece u bolnicama, tijekom njihova liječenja.Planira se prikupiti što više slikovnica i knjiga u četrnaest dana koliko traje ova vrijedna akcija. Tako će slikovnice prikupljene do 28. veljače, biti darovane Kliničkoj jedinici za psihijatriju dječje dobi KBC-a Rijeka, na lokalitetu Kantrida.

Danas, na sam Dan darivanja knjiga, 14.02.2014. godine djeca i roditelji su pozvani u prostore Profila Mozaik knjižare Rijeka Centar ( Rijeka, Užarska 1) u kojima  će volonterke Portića i Gradske knjižnice Rijeka  Jelena,Iva i Hana posjetiteljima čitati priče za laku noć. Čitanje započinje u 18 sati, a  ispričane priče sigurno će biti dugo zapamćene.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...