Početna - IZDVOJENO - Dečka ubila štiklom, udarala ga po licu i glavi
foto: web

Dečka ubila štiklom, udarala ga po licu i glavi

Ana Trujillo je jučer osuđena za ubojstvo svog dečka kojeg je na smrt izbola štiklom, udarajući ga 25 puta u lice. Prijeti joj doživotni zatvor. Svog partnera, je ubila petom visokom dvanaest centimetara. Njezin odvjetnik tijekom suđenja je tvrdio da se branila od napada, dok su tužitelji poručivali kako je u noći ubojstva bila izvan kontrole.

Taksist koji je par prije ubojstva vozio doma rekao je da je bila ljuta i derala se na partnera. Tužitelji tvrde da se svađa nastavila kada su ušli u kuću, a tijekom sukoba Andersson je ozlijeđen i pao je na leđa. Trujillo je sjela na njega kako ne bi ustao i više puta ga u lice i glavu udarila svojom cipelom. Na sudu je istaknuta i da Trujillo nije zadobila nikakve ozljede. Njezini odvjetnici nisu se složili s ovom tvrdnjom.

Na suđenju su prikazali i video zapis policijskog ispitivanja, tijekom kojeg je Ana rekla da je Andersson postao bijesan misleći da će ga ona ostaviti. Tvrdi da ju je on napao, pa je ona iskoristila jedino oružje koje je imala na raspolaganju a to je bila njezina cipela.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...