Početna - IZDVOJENO - Dio kamenog zida razbio glavu 4-godišnjaku
kameni zid
foto: web

Dio kamenog zida razbio glavu 4-godišnjaku

Dok se igrao u dvorištu gradskog vrtića “Mali zeleni”, ozlijeđen je 4-godišnji dječak, polaznik vrtića, kada mu je na glavu pao komad kamena veličine šake s ogradnog zida. Dječak je zadobio ozljedu glave, zbrinut je na hitnoj pomoći, no doznajemo da nije u životnoj opasnosti, ima jedan šav i pušten je na kućnu njegu.

Nesreća se dogodila kada je 4-godišnjak zajedno s nekolicinom prijatelja lovio guštera u ogradnom zidu. Pritom su štapiće gurali između rupa u kamenju od kojeg je izgrađen stari zid i tom se prilikom odvalio komad kamena koji mu je pao na glavu te ga ozlijedio. A već jučer, dio zida s kojeg se odlomio komad kamena bio je već saniran i betoniran, ali prava zaštita uslijedit će tek idućih dana kada se stavi ograda.

Vrtić je u potpunosti renoviran, postavljena je zaštitna ograda s druge strane vrtića, prostori su očišćeni i obojani, no taj zid s kojeg se odlomio kamen ne spada vlasnički u objekt vrtića, već je u vlasništvu suvlasnika u staroj vili s kojim vrtić dijeli ogradni zid.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...