Početna - IZDVOJENO - Divovi Patagonije i Prirodoslovni muzej Rijeka pozivaju na radionicu “Krzno, perje ili ljuske?”
divovi-patagonije

Divovi Patagonije i Prirodoslovni muzej Rijeka pozivaju na radionicu “Krzno, perje ili ljuske?”

Divovi Patagonije i Prirodoslovni muzej Rijeka pozivaju da se u subotu, 17. rujna 2016. godine, od 10 do 12 sati pridružite u edukativnom projektu Budi i ti DINOlog – istraživanje tek počinje! Pozivani su svi mali ljubitelji dinosaura, prirodoslovci i likovnjaci, njihove mame i tate, bake i djedovi da sudjeluju u edukativnom projektu koji će se svake subote održavati u izložbenom prostoru (bivšeg skladišta) Exportdrva na Delti u Rijeci.

U subotu, 17. rujna 2016. godine, od 10 do 12 sati održati će se radionica pod nazivom Krzno, perje ili ljuske? Kroz pojednostavljeno evolucijsko stablo, kreativnu igru Evolucija i izradu vlastitih krznatih, pernatih i ljuskavih “loptica”, djeca će se upoznati sa zanimljivim procesima evolucije. Mali istraživači pri tome će doznati i odgovore na pitanja poput: Zašto ptice imaju krila, a ja nemam? Tko se sve može izleći iz jaja? Čemu služi krzno, a čemu perje? Tko sve voli piti mlijeko? Radionice će voditi kustosica Nadia Dunato Pejnović, dipl. inž. geologije i paleontologije i viša kustosica dr.sc. Željka Modrić Surina, dipl. inž. biologije.

U cilju kvalitetnijeg rada s polaznicima, broj mjesta je ograničen te je potrebna obvezna najava e-mailom na dinosaur@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/564-563. Kontakt osoba je kustosica Nadia Dunato Pejnović.

Cijena radionice je 50 kn po djetetu; u cijenu je uključeno stručno vodstvo izložbama Divovi Patagonije i Terenski dnevnik jednog paleontologa, te edukativni i kreativni dio.

Napomene za roditelje:

  • obavezna je pratnja roditelja uz djecu predškolskog uzrasta tj. uz djecu od 4 do 6 godina
  • u prijavi, uz ime i prezime, naznačite dob djeteta
  • prilikom prijave, molimo roditelje da se izjasne oko suglasnosti za fotografiranje djece – korisnik je/nije suglasan da se fotografije snimljene u sklopu izložbe Divovi Patagonije objavljuju na web stranicama Muzeja i Primorsko-goranske županije te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati, društvene mreže) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Prirodoslovnog muzeja Rijeka.
  • jedan roditelj u pratnji ima besplatan ulaz
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U subotu se na Matuljima obilježava Europski dan jezika

Ove subote, 25. rujna, u 18:00 sati se obilježava Europski dan jezika i to u organizaciji Udruge umirovljenika i starijih ...