Početna - IZDVOJENO - Dječja karnevalska povorka – maškarice dolaze na Korzo u nedjelju 8. veljače
Foto: web

Dječja karnevalska povorka – maškarice dolaze na Korzo u nedjelju 8. veljače

Zbog najave loše vremenske prognoze za danas, 7. velječe od strane Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske, održavanje Dječje karnevalske povorke prebacuje na dan kasnije, nedjelju 8. veljače 2015. godine s početkom u 13 sati.

Kako je za nedjelju najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, maškarice će bezbrižno moći „odraditi“ sve zacrtane programe. Za zagrijavanje, od 11 sati na rasporedu je nastup Prvih riječkih mažoretkinja te zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, nakon čega će raznobojna povorka maškaranih mališana preplaviti Korzo.

Ove je godine prijavljeno 66 grupa s preko 5.000 djece, a povorku će, uz Meštra Tonija i Kraljicu Stellu Paris, predvoditi i princ i princeza izabrani prošlu nedjelju u Tower Centeru Rijeka – Filip Vinceljek i Lucija Pedić. Za vrijeme povorke, na niz punkova po centru grada bit će organizirano oslikavanje lica, a za sve koji ne mogu taj dan doći do Korza, Dječju karnevalsku povorku moći će pratiti putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri, na mrežnim stranicama Riječkog karnevala ili putem YouTubea. Duž trase prolazak maškarica će najavljivati voditelji s 4 pozornice – Ivana Bilen na Trgu Republike Hrvatske, Ivica Nikolac na Korzu, Denis Brižić na Jelačićevom trgu i u zgradi Ex port Delta Tomy DJ.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...