Početna - IZDVOJENO - Dječji bal pod maskama u Kalvariji
web

Dječji bal pod maskama u Kalvariji

Kulturni centar Kalvarija tijekom mjeseca siječnja i veljače 2015. godine u svom prostoru, nastavljajući tradiciju Riječkog Karnevala organizira “Dječji bal pod maskama”.

Prošlih  godina je dječji bal posjetilo gotovo svako drugo dijete koje živi u gradu Rijeci, te je ovaj bal prerastao okvire grada, a i županije Primorsko-goranske. Od svih posjetitelja dječjeg bala organizatori dobivaju samo riječi hvale, jer ovo nije samo obična pučka zabava za djecu, ovdje se razvija i dječja mašta, kreativnost, a djeca su u potpunosti sigurna, te roditelji rado ostavljaju djecu u rukama naših profesionalnih animatora. Dječji bal pod maskama organizira kazalište „Ri Teatar“.

Vikend iza nas održano je veliko otvorenje, 24. siječnja, a slijede Dječji bal pod maskama 31. siječnja, 01., 07., 08. veljače, a veliko finale je 14. veljače.

2015. godine Dječji bal pod maskama u Kulturnom centru Kalvarija ide sljedeće dane: 24. siječnja (veliko otvorenje), 25. i 31. siječnja, 01., 07., 08. veljače, te veliko finale 14. veljače 2015.

Sve dane dječjeg bala pod maskama od 17:00 do 20:00 sati djecu će animirati profesionalni glumci-animatori Ri Teatra, te mali glumci dječjeg dramskog ansambla „Čudesni oblača“, koji će ujedno i voditi program, naravno obučeni u vesele i lude kostime kakvi i priliče ovim ludim maškaranim danima. Glazbu će puštati popularni d.j. Condor , nastupiti će dječji zborovi, dječje plesne skupine, mažoretkinje itd……gotovo svi iz Rijeke i bliže okolice, a biti će upriličena tombola sa vrijednim nagradama, te će se dodjeljivati vrijedne nagrade i za najbolje maske.

U sklopu dječjeg bala moguća je i organizacija rođendana te dolazaka većih organiziranih maškaranih grupa, a sve informacije mogu se dobiti na 051/375-866, gsm:091/253-8991 ili na e-mail: ri.teatar@ri.t-com.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...