Početna - IZDVOJENO - Djed Božićnjak Ljetna pozornica Opatija
djed božićnjak ljetna opatija
Foto: Afs Franjo Slavić

Djed Božićnjak Ljetna pozornica Opatija

Od danas 19. prosinca do nedjelje 22. prosinca od 16.30 do 19.30 naši najmlađi moći će se družiti s Djedom Božićnjakom i šapnuti mu svoju božićnu želju.

U petak 20. prosinca, Djed Božićnjak djeci će pokloniti predstavu „Vilibald na božićnom zadatku“ u izvedbi Teatra OZ iz Mošćeničke Drage, a koja će se održati u šatoru na maloj Ljetnoj pozornici s početkom u 17.30 sati.

Teatar Oz vam predstavlja priču o dječaku Jurici koji je zbog svojih nestašluka prestao vjerovati u Božić i darove Djeda Božićnjaka. Zbog Jurice u Hrvatsku dolazi Vilibald. S njime dolazi i zla Gnjusalina koja svojim čarobnim prahom navodi Juricu na neposluh i ljutnju. Jurica na kraju postaje dobar zahvaljujući Vilibaldovom čarobnom prahu, a i Gnjusalina počinje vjerovati u Djeda Božićnjaka.

“Vilibald na Božićnom zadatku” je detektivska blagdanska predstava za djecu koja progovara o prevladavanju dječje ljutnje. To je topla i dirljiva priča o dobru i zlu te važnosti samopouzdanja satkana od igre, boja i emocija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Kastvu predstavljen projekt “Uključivanje mladih u kreiranje lokalne politike – Hajde reci što”

Potaknuti činjenicom da mladi nisu dovoljno uključeni u gospodarske, političke i društvene procese, a razina njihovog sudjelovanja u neformalnim društvenim ...