Početna - IZDVOJENO - Djedovi Božićnjaci sviraju sax danas na Ledenoj čaroliji
mrazovi sax

Djedovi Božićnjaci sviraju sax danas na Ledenoj čaroliji

Koncert ”Djedovi Božićnjaci sviraju sax” u sklopu manifestacije ”Ledena čarolija” održat će se srijedu, 28. prosinca s početkom u 19 sati na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Ulaz je slobodan.

Iza neobičnog naziva koncerta ”skriva” se Kvartet saksofona Orkestra grada Labina, koji su osnovali su 2006. godine članovi Orkestra Grada Labina, na čelu sa dirigentom GOL-a, Frankom Ružićem. Djeluju na području Istarske županije i šire. Za svoje brojne nastupe u domovini ubiru pohvalne kritike publike i glazbenih stručnjaka za svoju uspješnu kulturnu djelatnost.

Uz većinu klasičnog repertoara za taj sastav i aranžmana skladbi različitih glazbenih stilova (od renesanse do progresivnog jazza), koje se mogu čuti na njihovim koncertima, kvartet izvodi i djela hrvatskih, slovenskih i drugih autora. Članovi orkestra su Franko Ružić, sopran saksofon, Roni Bertoša, alt saksofon, Flaviano Miletić, tenor saksofon i Lučano Miletić, bariton saksofon.

Na Ledenu čaroliju dolaze odjeveni kao Djedovi Božićnjaci koji itekako znaju kako svirati sax!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...