Početna - IZDVOJENO - Do Zadra iz Rijeke brodom za 4 sata

Do Zadra iz Rijeke brodom za 4 sata

Tvrtka G&V Line Iadera najavila je novu svakodnevnu liniju tijekom sezone koja će povezivati Kvarner i Dalmaciju morskim putem

Do Zadra ćete uskoro moći i brzim brodom tvrtke G&V Iadera. Linija počine sa radom 15. lipnja 2019. godine. Brodska linija će povezivati Rijeku i Zadar, pristajući na otok Krk u Krku, otok Rab u Loparu i otok Pag u Novalji.

melita brod

Dobrodošla je to novost jer se primjerice katamaranom Jadrolinije koji putuje svakodnevno na liniji 9309 iz Rijeke može doći do Raba i Paga ali ne i do Zadra. Čini se kako će razlika u putovanju brodom i katamaranom biti samo u cijeni jer se prema redu vožnje može reći da oba plovila mogu doći primjerice iz Rijeke do Novalje za 2,40 minuta.

U usporedbi sa autobusom, udaljenost između Rijeke i Zadra koja iznosi 227 kilometara, vožnja će trajati između 4 i 5 sati, ovisno o ruti pojedinog polaska. Treba imati na umu i povećane gužve na cestama tijekom ljetne sezone. Brod se u nekim situacijama ipak čini kao dobra opcija zato pozdravljamo ovu novost.

Brzim motornim brodom “Melita” za cijenu od 190 kuna moći ćete doći od Rijeke do Zadra ili obrnuto u četiri sata. Brod ima kapacitet od 180 putnika a putnici mogu uživati u putovanju u klimatiziranom zatvorenom prostoru s udobnim sjedalima.

Linija će prometovati tokom ljetne sezone od 15. lipnja do 15. rujna, a uskoro kreće i online prodaja karata za navedenu liniju. Red plovidbe i cjenik možete pogledati ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Festival čokolade trajat će cijeli prosinac

Gradonačelnik Ivo Dujmić na svom Facebook profilu najavio je dobre vijesti, Opatija Advent ipak će se održati. “Bez obzira na ...