Početna - IZDVOJENO - Dogradnja matuljskog marketa stvara veliku gužvu

Dogradnja matuljskog marketa stvara veliku gužvu

Veliko gradilište uz Lidlov market u Matuljima, kada investicija bude gotova, poboljšat će parkirnu situaciju i utjecati na zadovoljstvo kupaca, no dok se radovi koje izvodi GP Krk zahuktavaju, sve je više i onih koji negoduju i žele odgovore na određena pitanja.
Prema riječima kupaca, pored opasnih situacija u prometu i svakodnevnih “krkljanaca”, budući da je market bez obzira na radove otvoren, najveći je problem način na koji se organizira pristup parkiralištu, a pogotovo izlazak s njega.
“Plan je završiti radove najkasnije do kraja ožujka, o čemu ćemo svakako pravovremeno obavijestiti javnost, nakon čega će sve naše posjetitelje dočekati osvježena trgovina u Matuljima sa znatno većim kapacitetom parkirališta od dosadašnjeg, za što vjerujemo da će naići na sveopće zadovoljstvo osobito u periodu turističke sezone” navela je u ime Lidla Hrvatska Tihana Belin, PR menadžer RealGrupe.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanacija odlagališta otpada Osojnica

Sanacija nekadašnjeg odlagališta otpada Osojnica napreduje po planu. Završetak se očekuje početkom jeseni ove godine.Trenutno se dovršavaju radovi na izgradnji ...