Početna - ZABAVA - Donesite neke odluke za novu “sebe” za ulazak 2017.godinu!
žena
foto:pexels

Donesite neke odluke za novu “sebe” za ulazak 2017.godinu!

Svaki kraj daje osnovu za novi početak. Često zaboravimo podvući crtu prije nego što zakoračimo u novo, prije nego što zatvorite oči i poželite želju za 2017., uzmite papir i olovku i napišite što vam je život u 2016. donio.

Kapital koji stječemo sa svakom godinom je iskustvo koje procjenjujemo ne toliko kroz dobitke i gubitke, koliko kroz odgovore na pitanja: smatram li da sam postala bolja osoba; jesam li svojim ponašanjem utjecala na to da dobijem ili izgubim nešto što mi je važno; jesam li otkrila da u sebi imam snagu i vještine koje nisam znala da postoje; koliko životne energije sam potrošila da dobijem ono što sam željela i osjećam li se dobro s cijenom koju sam platila… Cilj je iz iskustva koje smo prošli naučiti lekciju da je ne bismo ponovili.

Na kraju, život mjerimo tragom koji ostavljamo za sobom, koji traje i kada mnoge stare i nove godine prođu!

Mojih 10 stvari koje biste mogli integrirati u svakodnevicu da biste ostvarivali male pobjede u novoj 2017. godini, a koje će učiniti da se osjećate dobro svaki dan:

 • 1.     Živite – život je kratak! U listu dnevnih prioriteta stavite „vrijeme za uživanje”. Posvetite slobodne trenutke onome što vas čini živim.
 • 2.     Ne zatrpavajte stres hranom i kupovinom – jedite kad ste gladni, kupujte kad vam nešto treba, a stres smanjite tako što ćete naučiti kako upravljati njime.3.     Budite zahvalni za život kakav imate – svaki dan sadrži iskru ljepote, dobrote i ljubavi, ono što primjećujete ovisi o tome na što obraćate pozornost.4.     Pokušajte razumjeti da svatko radi s vlastite razine svijesti  – kritikom, ogovaranjem i osudom onih koji rade u korist vaše štete spuštate razinu svoje vibracije i hranite svog energetskog vampira.5.     Poslušajte mišljenje drugih – ponekad drugi bolje vide ono što vas sprječava da biste bili bolja verzija sebe. Naše iskustvo kaže da, što je otpor veći, istina je bliža…

  6.     Vjerujte u sebe – jer ne možete biti više od onoga što mislite o sebi.

  7.     Živite s integritetom – svi imamo pravo na sebe bez obzira na to što nam pričaju da je korisnije prodati se za novac i status.

  8.     Kreirajte svoj dan – budite sretni i uspješni svaki dan!

  9.     Radite ono čega se bojite – strah se prevladava djelovanjem.

  10.   „Ne” je čarobna riječ koja vam daje više prostora i vremena za ono što vam je važno!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...