Početna - IZDVOJENO - DORH se žalio na odluku o izručenju Perkovića
Josip Perković
foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DORH se žalio na odluku o izručenju Perkovića

Državno odvjetništvo neočekivano se žalilo na odluku o izručenju Josipa Perkovića Njemačkoj. Takav je potez iznenađujući s obzirom na to da je DORH u ovom slučaju zastupalo njemačko odvjetništvo, kako nalažu i propisi.

Do ovog trenutka na Županijski sud u Velikoj Gorici nije stigla žalba Državnog odvjetništva na odluku da se Zdravko Mustač izruči Njemačkoj, izjavio je za HTV glasnogovornik tog suda Ante Zeljko, javlja HTV.

Dodao je da je na sud jedino stigla žalba obitelji pokojnog Stjepana Đurekovića po njihovu punomoćniku. ‘Sada je odluka na predsjednici izvanraspravnog vijeća – je li žalba pravodobna’, dodao je Zeljko.

Županijska državna odvjetnica u Velikoj Gorici Branka Marčec-Ilijašević nije željela otkriti je li njezino odvjetništvo uložilo žalbu na sudsku odluku o neizručenju Zdravka Mustača Njemačkoj. Najavila je da će tijekom dana o tome izdati priopćenje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Kastav domaćin Nacionalne izložbe mladih inovatora

Nacionalna izložba mladih inovatora ”Mladi@inovacije 2022.” održat će se od 22. do 24. rujna u školsko-sportskoj dvorani ”Matija Katalinić” u ...