Početna - NOVOSTI - Drenova, Viškovo i Kastav bez vode
Voda

Drenova, Viškovo i Kastav bez vode

Riječki Vodovod i kanalizacija 9. siječnja pustit će u promet novoizgrađeni vodovodni cjevovod u naselju Saršoni na Viškovu. Zbog toga će od 8 do 19 sati biti obustavljena isporuka vode na području Drenove, Viškova i Kastva.

Vode neće biti na Drenovi u ulicama Podbreg od kućnog broja 13 do 48 i Svetog Jurja od kućnog broja 23 do 46, te na području Kastva: Jardasi, dio Brnčića i dio Žegota.

Obustavom isporuke vode bit će zahvaćen i veći dio Viškova: Benčani, Skvažići, Saršoni od kućnog broja 48 do 100, Marićeva draga, Ronjgi, Biškupi, Brtuni, Bujki, Mladenići, Trtni, dio Juraši, Viškovo od kućnog broja 48 do 160, Vozišće, Široli, Brnasi, Gornji Sroki, Mavri, dio Ilovce i Kosi.

Tim područjem kružit će dvije autocisterne, ali iz Vodovoda i kanalizacije mole sve korisnike da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Upozoravaju i da nakon završetka radova te ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, voda treba pustiti da istječe dok se ne razbistri.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...