Početna - IZDVOJENO - Edukacije za volontere Udruge „Pegaz“
web

Edukacije za volontere Udruge „Pegaz“

Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja  «Pegaz» iz  Rijeke, objavila je natječaj za edukaciju volontera za sudjelovanje u programima terapije pomoću konja.

Edukacija se provodi u sklopu projekta “Formiranje i aktiviranje IT volonterske mreže“, kojeg sufinanciraju Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge. U sklopu spomenutog projekta, „Pegaz“ objavljuje natječaj za sve volontere koji se žele uključiti u program edukacije iz područja TPK.

Tekst natječaja i prijavnica se nalaze na stranicama udruge Pegaz.

Iz udruge napominju kako se za sudjelovanje u edukaciji mogu prijaviti sve zainteresirane osobe koje:

– žele pomoći drugima kroz humanitarne programe TPK volonterskim angažmanom;

– zanima rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom;

– vole životinje

– ne smeta im rad i duži boravak na otvorenom

– imaju višak slobodnog vremena

Udruga „Pegaz“ je neprofitna organizacija osnovana u travnju 2001. godine s ciljem poticanja i razvijanja svih aktivnosti vezanih za organizaciju i stručno provođenje programa terapijskog jahanja za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom Primorsko-goranske županije.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...