Početna - IZDVOJENO - Emanuel Sušanj ‘Šepotov’ odnio pobjedu u Permanima za najbolje domaće kobasice

Emanuel Sušanj ‘Šepotov’ odnio pobjedu u Permanima za najbolje domaće kobasice

Velika gužva, odlična domaća klopa i dobar štimung uz „Trio bez kormilara“ obilježili su izbor za najbolju kobasicu koji se već godinama tradicionalno na blagdan Tri kralja održava u restoranu „Stara Pošta“ u Permanima.

Radi se, naravno, o proizvodima spravljenima u ”domaćoj radinosti”, odnosno koje nisu namijenjene komercijalnoj prodaji nego se rade ”za svoj gušt”. A, u posebnim slučajevima poput ovog natjecanja, i za gušt velikog broja ljubitelja ove „mesne delicije“.

Ove godine na poziv organizatora odazvao se 21 natjecatelj i svoje domaće kobasice donio na degustaciju pred mnogobrojne goste najstarijeg restorana na ovim prostorima, a kao najbolja se pokazala kobasica koju je spravio Emanuel Sušanj „Šepotov“. Drugo mjesto osvojio je Marijan Terzić, koji je ovo natjecanje osvojio prije tri godine, dok je treće mjesto zaslužila kobasica koju je donio Damir Prelčić – Kavalina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

autotrolej

Autotrolej uvodi plaćanje putem mobitela

Svim korisnicima javnog gradskog prijevoza, KD Autotrolej od danas, 23. travnja, nudi uslugu kupovine putne karte putem mobilne aplikacije Smartica. ...