Početna - IZDVOJENO - EPKarneval u ex-Bernardiju
epkarneval

EPKarneval u ex-Bernardiju

Nemaš karnevalsku grupu? Pridruži nam se! Nemaš masku? Mi ćemo ti je dati! Želiš plesati? Mi imamo najbolju mjuzu! Fali ti kulturnog programa na karnevalu? Mi imamo izložbu! Ne znaš kako podržati riječku kandidaturu za Europsku prijestolnicu kulture? Dođi u ex-Bernardi i budi što želiš jer mi smo Luka različitosti.

Ulica Ivana Grohovca 1 (bivši Bernardi), 7. veljače 2016. godine, mjesto je na kojem tulumarimo pod maskama i slavimo različitost. Za dobar provod zaduženi su Mile Voli Disko, Bobo, The Klinik Conspiracy i DJ Saša Ostojić s početkom u 12 sati, a zabava traje do ponoći.

Rijeka je jedan od četiri hrvatska grada koji su ušli u drugi krug izbora za Europsku prijestolnicu kulture, a svoju kandidaturu pod sloganom  „Rijeka 2020 – Luka različitosti“ bazira na kulturnom programu koji će tematizirati nerazdvojno riječke teme rada, vode i migracija. Te su teme jednako značajne za sadašnjost i budućnost Europe, dok Riječki karneval, kao jedan od najvidljivijih i najmasovnijih riječkih kulturnih događanja i brendova, ima svoje posebno mjesto u okviru programa Rijeka 2020.

Možete doći maskirani ili uzeti jednu od maski koje smo vam pripremili, a usput pogledati izložbu maski koje su oslikali učenici riječkih škola i radionica. I ne zaboravite, ne vjerujte DJ-u koji ne pleše! U nedjelju plešemo zajedno.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...