Početna - IZDVOJENO - Europska prijestolnica kulture: raspisan međunarodni natječaj za čelnu osobu agencije koja provodi projekt
2020

Europska prijestolnica kulture: raspisan međunarodni natječaj za čelnu osobu agencije koja provodi projekt

Nakon uspješne kandidature za titulu Europske prijestolnice kulture 2020. godine, te nakon formalnog proglašenja Rijeke prijestolnicom kulture od strane Vlade Republike Hrvatske 23. lipnja, novoosnovana agencija RIJEKA 2020 d.o.o., koja provodi projekt Europske prijestolnice kulture, raspisala je natječaj za direktoricu/direktora tvrtke.

Natječaj je međunarodnog karaktera i otvoren za širok krug najmotiviranijih i najiskusnijih kandidata.

Prijave na natječaj podnose se u roku od 30 dana od javne objave natječaja odnosno najkasnije do 7. kolovoza 2016. godine, a cjelokupni tekst natječaja s opisom svih potrebnih elemenata prijave nalazi se na službenoj stranici Rijeke 2020 (www.rijeka2020.eu) na hrvatskom i engleskom jeziku.

Trgovačko društvo RIJEKA 2020 d.o.o. osnovano je u svibnju ove godine, a direktora/direktoricu će birati na mandat od pet godina, odnosno do 2021. godine.

Kandidati koji ispunjavaju tražene uvjete bit će pozvani na razgovor, a odluku o imenovanju Direktora donijet će Skupština RIJEKA 2020 d.o.o. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 60 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Skupština
RIJEKA 2020 d.o.o.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...