Početna - AUTOMOTO - Exclusive Auto Moto Show Rijeka

Exclusive Auto Moto Show Rijeka

Nakon što su auto moto manifestacije dugi niz godina zaobilazile riječko područje, entuzijasti iz Udruge Autostaza Grobnik ponovno su 2013. godine oživjeli ovu manifestaciju i dali joj ime, a ujedno i temu – Exclusive Auto Moto Show, unutar koje riječka publika ima prilike vidjeti novitete u auto moto industriji, primjerke najluksuznijih vozila, kao i isprobati većinu vozila na test vožnjama.

Cilj manifestacije je pokazati novitete u autoindustriji s naglaskom na ekskluzivne primjerke vozila, te pritom okupiti vodeće hrvatske auto kuće i prateću industriju primarno sportskog karaktera.

U proljeće 2013. godine okupljena je kritična masa lokalnih auto kuća u Rijeci te je obnovljen riječki Auto Moto Show!

U drugoj godini manifestacija je uspjela dovesti i najveću zvijezdu hrvatske auto scene – Concept One Rimac Automobili!

U 2015. manifestacija je proširena na 4.000 m2 – više od 150 modela vozila, 35 izlagača, 4 dana, 80.000 posjetitelja – Tower Center Rijeka.

4. EAMS je 2016. godine popunjenošću i atraktivnošću nadmašio sva očekivanja izlagača, posjetitelja i organizatora te postavio temelje za pripremu veličanstvenog 5. izdanja!

U četiri dana prošlogodišnjeg 5. izdanja EAMS auto showa mogle su se čuti riječi hvale o novoj lokaciji – dvorani Centra Zamet te Trgu riječkih olimpijaca. Pažnju su podjednako plijenili noviteti, ali i ekskluzivna vozila. Nije razočarala ni ponuda motocikala, a veliki interes su posjetitelji iskazali i prema programu lakih gospodarskih vozila, jednom od novosti ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

6. EAMS auto show održati će se u dvorani Centra Zamet, od 13. do 16.9.2018.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jerry Ricks Blues Festival/Kastav & Opatija rivijera

30 izvođača u 11 dana na 10  festivalskih lokacija Nastupi gotovo 30 izvođača tijekom 11 dana trajanja, dolazak dvostrukog dobitnika prestižne ...