Početna - IZDVOJENO - Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija ponovo otvara upise na programe cjeloživotnog obrazovanja učenja kineskog jezika
fmtu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija ponovo otvara upise na programe cjeloživotnog obrazovanja učenja kineskog jezika

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija ponovo otvara upise na programe cjeloživotnog obrazovanja učenja kineskog jezika (Kineski jezik u turizmu za početnike i/ili Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike).

S obzirom na činjenicu rasta kineskog emitivnoga tržišta u svijetu, u porastu su potrebe turističko-ugostiteljskih kadrova za poznavanjem osnova kineskog jezika i kineske kulture. U tom smislu programi su usklađeni s potrebama naše regije orijentirane na turizam i ugostiteljstvo kao i sa zahtjevima i potrebama za stručnim usavršavanjem kadrova zaposlenih u gospodarstvu, ističu na FMTU.

Programi učenja kineskog jezika u potpunosti su usklađeni s Pravilnikom o vrednovanju programa cjeloživotnog učenja Sveučilišta u Rijeci. Završetkom programa dobiva se odgovarajući certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku s naznakom razine usvojenog znanja i ostvarenih 5 ECTS bodova.

Početak nastave planiran je u ožujku, a detaljne informacije moguće je dobiti putem web stranice Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija. Prijave na programe učenja kineskog jezika otvorene su do 12. ožujka, a pohađanje oba programa je besplatno za sve polaznike.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...