Početna - IZDVOJENO - Fakultet turističkog i hotelskog menadžmenta iz Švicarske na workshopu u Rijeci
fakultet

Fakultet turističkog i hotelskog menadžmenta iz Švicarske na workshopu u Rijeci

Fakultet turističkog i hotelskog menadžmenta iz Švicarske (Hotel and Tourism Management Institute) 4. travnja 2016. predstaviti će se u prostorijama Prve riječke hrvatske gimnazije te Gimnazije Andrije Mohorovičića od 10.00 do 17.00 sati. Na radionicama koje se održavaju u Rijeci, učenici i njihovi roditelji moći će se izravno prijaviti za studij i stipendiju te saznati detalje o samome fakultetu.

Prošle godine četvero srednjoškolaca iz Hrvatske dobilo je priliku studirati na jednom od prestižnih švicarskih fakulteta Hotel and Tourism Management Institute Switzerland uz djelomičnu stipendiju. Ove godine nude se još četiri djelomične stipendije za novu generaciju učenika, a početkom travnja predstavnik fakulteta g. Petr Jiskra dolazi u Hrvatsku gdje će sudjelovati na radionicama Studiraj u europi!

Workshop organizira hrvatska tvrtka BHV Education koja se već 21 godinu bavi obrazovanjem u inozemstvu i koja je prošle godine dovela HTMi u Hrvatsku i omogućila učenicima da iskoriste ovu značajnu priliku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...