Početna - IZDVOJENO - Fešta pul Permani
Permani

Fešta pul Permani

Ove se  subote u Permane vratila prava fešta kakvu su nekoć mještani imali svake godine, a bila je jedna od najpopularnijih fešta na području Matulja.

Nakon niza godina “nefeštanja”, mjesni odbor Pužev komun ove je godine organizirao pravu pučku feštu va Permani kakva se dugo u ovome mjestu nije vidjela. Posjetitelja je bilo i više nego je očekivano, a pristizali su gosti ne samo s našeg područja (Permana, Brguda, Brešce, Mučića, Matulja…) već i iz susjedne nam Slovenije.

Posjetitelji su imali što za vidjeti – od fenomenalne ponude hrane i pića, gdje su “glavnu riječ” vodili fini i ukusni kotlići, pa sve do izvrsne glazbe i dobrog provoda za koji su bili zaduženi izuzetni mladi matuljski  glazbenik Antonio Krištofić, klapa “Skalin”  i grupa “Maestral”.

Dani Puževog komuna završili su jučer u Brešcama, povodom blagdana Male Gospe koji je ujedno i Dan mjesta Brešca, kada je u 17,00 sati održana svečana misa, a poslije mise mještani su se nastavili družiti uz zvuke ženske klape “Rožice” iz Šapjana, a svi prisutni mogli su kušati i fini fažol.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas u Kastvu dežura socijalni radnik Centra za socijalnu skrb

U četvrtak, 26. svibnja, u kastavskoj Gradskoj vijećnici, Trg Lokvina 2, od 8,30 do 11,30 sati, dežurat će socijalni radnik ...