Početna - IZDVOJENO - FIFA potvrdila kaznu za Mandžukića i Šimunića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

FIFA potvrdila kaznu za Mandžukića i Šimunića

FIFA je potvrdila da će Hrvatska igrati bez Marija Mandžukića koji je kažnjen s jednom utakmicom, odnosno bez Joe Šimunića koji je dobio 10 utakmica kazne. FIFA je za Joe istaknula kako kazna nije konačna s obzirom na njegovu žalbu.

Suspenzije na Svjetskom prvenstvu odnose se na četiri igrača iz tri zemlje, stoji na Fifinoj službenoj stranici, a vijest je objavljena u ponedjeljak navečer.

Najbolji strijelci Bundeslige su Robert Lewandowski i Adrian Ramos s po 14 golova u 22 kola, ali to ne znači da su najefikasniji. Najčešće zabija Mario Mandžukić koji je dao gol manje od navedenog dvojca.
Naime, Mandži je za 13 golova trebalo 1397 minuta, odnosno u prosjeku mrežu pogađa svakih 107 minuta! Najefikasniji je nogometaš Bundeslige, a statističari su računali sve igrače koji su zabili barem pet golova.

Hrvatski reprezentativac je bolji i od novog, ljetnog pojačanja Bayerna – Lewandowskog. Robert zabija tek svake 134 minuta. Ramos svakih 138, a Mandžukiću je najbliži Pierre-Emerick Aubameyang. On je također precizan bio 13 puta, a gol daje svakih 114 minuta, piše portal 24sata.hr.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...