Početna - IZDVOJENO - Filipović i Lukanović donirali potpisane dresove za humanitarnu akciju Nikole Kurtija

Filipović i Lukanović donirali potpisane dresove za humanitarnu akciju Nikole Kurtija

Potpisane dresove Florentina Mateia i Daria Kneževića, kandidat za riječkog gradonačelnika Marko Filipović i Ivica Lukanović poklonili su Nikoli Kurtiju. Time su podržali njegovu humanitarnu akciju za pomoć stradalima u potresu u Petrinji.
Ova lijepa gesta odigrala se pod stijenama Kantride s pogledom na najljepši stadion.
“Zahvalio bih mojim prijateljima Ivici i Marku što su se uključili i tako podržali našu akciju u kojoj je do sada prikupljeno više od dvjesto tisuća kuna”, rekao je Kurti koji je hvalevrijedan projekt pokrenuo s prvim danima nakon razornog potresa.
“Uglavnom je sve otišlo za Petrinju, a nešto ide za Kuću utočišta u Rijeci, tako da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, a na žalost, takvih ima i previše”, kazao je Kurti.
Veliko srce pokazali su Filipović i Lukanović koji su se rado odrekli vrijednih uspomena.
“Mislim da će ovaj dres Florentina Mateia sigurno naći svog novog vlasnika, a ja ga s veseljem dajem u humanitarne svrhe”, kazao je Ivica Lukanović, dok kandidat za riječkog gradonačelnika ističe kako je Kurti nakon potresa u Petrinji na odličan način motivirao ljude da se uključe u ovu akciju.
“Nadam se da će ovaj dres od Kneževića naći svog novog vlasnika koji će time pomoći svima onima kojima je to najpotrebnije”, rekao je Marko Filipović.
Humanitarna akcija održava se putem Facebooka, a koncipirana je poput aukcije. Drugim riječima, tko ponudi najviše, osvaja dres! Ponude su već krenule, jer riječ je o zaista vrijednim trofejima na koje je teško ostati imun ako vam je HNK Rijeka u srcu.
Dres Daria Kneževića nosi potpise igrača iz generacije 2013./14., dok je Florentin Matei svoj nosio na finalu kupa u Varaždinu, 2017. godine, a na njemu su potpisi igrača koji su taj kup donijeli u Rijeku.
Aukcija traje do petka, 23. travnja u 12 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...