Početna - IZDVOJENO - Finale karnevalskih aktivnosti- Međunarodna karnevalska povorka u Rijeci!
Rijeka-karneval
????????????????????????????????????

Finale karnevalskih aktivnosti- Međunarodna karnevalska povorka u Rijeci!

Odbrojavanju je kraj, jer sutra je napokon dan za Međunarodnu karnevalsku  povorku koja počinje u 12:00 sati u samom centru Rijeke!

Nakon mjesec i pol dana karnevalskih zabava, koncerata, pjesme i plesa, sportskih, gastronomskih, humanitarnih događanja… Riječki karneval 2017. kulminirat će 26. veljače na Međunarodnoj karnevalskoj povorci. Riječko je Korzo definitivno najbolje mjesto za biti tu nedjelju, a broj od preko 10.400 sudionika u 110 karnevalskih grupa sa 74 alegorijskih kola obećava sate i sate zabave. Što su sve grupe iz Rijeke, njene bliže i dalje okolice, Hrvatske i inozemstva smislile od posljednjeg Karnevala, što ih je inspiriralo, nasmijalo ili naljutilo da komentiraju kroz duhovite alegorije vidjet ćemo u velikoj povorci koja kreće u 12, a završava oko 20 sati. Nakon prolaska i posljednje grupe, tradicionalno spektakularnih Halubajskih zvončara, slijedi zabava na pozornici na Korzu uz Trio Cukar i kafe, paljenje pusta na moru u režiji grupe Pom-F-Ri i nastavak karnevalskih zabava do kasno u noć.

Iako je ona nešto što se jednostavno mora vidjeti uživo, povorku će biti moguće pratiti i iz topline vlastitog doma putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri, na mrežnim stranicama Riječkog karnevala na adresi www.rijecki-karneval.hr, na YouTube kanalu ili na portalu dnevnik.hr te u programu HR Radio Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...