Početna - IZDVOJENO - Finalisti Izazova s Marijom Mlinarićem u Veprincu

Finalisti Izazova s Marijom Mlinarićem u Veprincu

Opatija je domaćin završnog treninga on-line akcije „25 dana Izazov – zdrav život postaje navika“ s najpoznatijim hrvatskim trenerom Marijom Mlinarićem.

Finalisti Izazova boravit će u Opatiji tjedan dana i za to će vrijeme na raznim lokacijama trenirati, a snimke i fotografije njihovih treninga promovirat će ljepote Opatije kao wellness destinacije diljem Lijepe Naše.

Odrađen je otvoreni trening na Ljetnoj pozornici te šetnja obalnom šetnicom Lungomare od Opatije do Voloskog i natrag, a jučer su sudionici završnog treninga pješačili do Veprinca. Krenuli su ispred Vile Angioline te preko potoka Vrutki nastavili prema Veprincu gdje su ih dočekali predstavnici Veprinca uz zdravu okrjepu. S četvoricom finalista iz Osijeka, Zagreba i Švedske uz Marija Mlinarića pješačili su i pobjednik prve sezone emisije „Život na vagi“ Ivan Krolo te finalist druge sezone Josip Marelja, a pridružila im se i zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Vera Aničić.

U Veprincu su ih dočekali Zorica Sergo iz Kulturnog društva Leprinac odjevena u srednjovjekovni kostim Veprinca te Zdenka Klanjac Ukić, koja im je ponudila domaći zdravi čaj od kamelije, smilja i majčine dušice, medenjake i domaće pastile. Finalisti će u nekoliko sljedećih dana odraditi treninge na Lisini i Učki te će se okušati u surfanju i supu na Voloskom. Mario Mlinarić odnedavno je stanovnik Opatije te mu je cilj i želja promovirati Opatiju i njezine ljepote kao i mogućnosti za rekreaciju, sport, wellness i zdravi život. Snimke koje će prikazati razne lokacije Opatije i okolice moći se će vidjeti na FB stranici Mario Mlinaric Strength & Conditioning te u sklopu RTL-ovih emisija o Izazovu.

Mlinarićev program privukao je preko 50 tisuća ljudi iz Hrvatske i svijeta koji su se u izazov za zdrav život uključili putem društvenih mreža. Sudionici i pratitelji Izazova tijekom pet tjedana uspjeli su uz stručno vodstvo, besplatne treninge, plan prehrane i savjete, na zabavan i motivirajući način pretvoriti svoj život u zdravu naviku, a finalisti su nagrađeni sedmodnevnim završnim treningom u Opatiji, navode iz opatijske gradske uprave.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...