Početna - IZDVOJENO - Flappy Bird će se vratiti na App Store
flappy bird
foto: web

Flappy Bird će se vratiti na App Store

Zarazna igra pojavila se još u svibnju prošle godine, no tek je nedavno postala popularna. Izgleda kako će se uskoro vratiti na App Store što je potvrdio autor.

Zarazna mobilna igra Flappy Bird koja je mnogima donijela sate i ste frustracije, a tek rijetkima čiste zabave vraća se na Appleov App Store. On je u veljači u igru uklonio jer mu je stvarala prevelik pritisak i uništila njegov jednostavan život. Igra mu je donosila 50.000 dolara dnevno od prikazivanja oglasa.

Zarazna igra pojavila se još u svibnju prošle godine, no tek je nedavno postala popularna. U njoj se tapkanjem po ekranu mala ptica mora održati u zraku i pritom treba izbjegavati cijevi i druge prepreke. To se pokazalo iznimno zahtjevnim, jer većina uspijeva pticu održati u zraku tek par sekundi. Igra je postala iznimno popularna, a nakon što je uklonjena pojavio se veliki broj klonova koji koriste i dijelove naziva, istu mehaniku i jednostavnu grafiku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...