Početna - IZDVOJENO - Fotkom do nagrade- uslikaj se!
pointme
web

Fotkom do nagrade- uslikaj se!

Riječki tim kreirao je Pointme mobilnu aplikaciju koja svojim korisnicima osigurava nagrade za postavljanje slika. Veliki dio korisnika društvenih mreža svakodnevno objavljuje fotografije i za to će biti nagrađeni samo lajkom. Pointme želi to promjeniti te nagraditi svaku fotografiju objavljenu putem aplikacije, piše portal Fiuman.hr

Kako to funkcionira? Preuzmi aplikaciju pointme, izaberi nagradu, ispuni zadatak i odmah preuzmi svoju nagradu. Svaka slika je dobitna! Nagrada može biti besplatan proizvod ili popust. Jedna od nagrada je i besplatna kava. Evo kako ćeš je osvojiti: preuzmi aplikaciju pointme, izaberi ponudu “pointme plaća kavu”, slikaj se s natpisom pointme i popij besplatnu kavu na Korzu za vrijeme Student Day Festivala na pointme štandu. Osim kave možeš osvojiti i popust na paintball, masažu, članarinu u teretani, nagrade Erste banke i mnoge druge vrijedne nagrade.

“Trenutno smo u fazi razvoja aplikacije, a službeno izlazak bit će u sklopu Student Day Festivala (29. i 30. svibnja). Suradnja s Erste bankom, te većim klubovima u Rijeci dokazuje nam da su kompanije zainteresirane za ovakav vid promocije te vjerujemo da pointme može postati globalni hit.”

“Svoje prve korake napravili smo pod okriljem Startup inkubatora u Rijeci što nam je uvelike olakšalo razvoj ideje, a mentori inkubatora su nam pomogli svojim savjetima. Pointme tim sastoji se od šest studenata s različitih fakulteta: tri programera (Juraj Zorić, Mateo Perčinić i Dean Mišljenović), marketing (Davor Pejić) te prodaja (Marko Pavičić i Mateo Stupičić)”, otkrili su kreatori ove zanimljive aplikacije koju možete za Android smartfone skinuti ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...