Početna - IZDVOJENO - Foto: Maškarani malonogometni turnir – jutarnje dječje natjecanje
Foto: afs Franjo Slavić

Foto: Maškarani malonogometni turnir – jutarnje dječje natjecanje

Malonogometni klub “Kvarner” u suradnji sa Klubom mladih IDS-a Liburnije jučer je realizirao deseti po redu Liburnijski malonogometni maškarani turnir u matuljskoj sportskoj dvorani.

Natjecanje je održano u dva dijela. U jutarnjem terminu organiziran dječji turnir, a najbolji su bili NK Istra, Triestina calcio, Klana, dok se na četvrto mjesto plasirala ekipa Opatije.

– U sklopu turnira organizirana je i tradicionalna humanitarna akcija ”Mladi za mlade“ koja je ove godine posvećena bratu i sestri Goranu (11) i Andrei (12) Štimac iz Opatije. Djeca žive s nezaposlenom majkom i bakom u malom stanu dok im je, nažalost, prije dva mjeseca preminuo otac. Pomoći možete donacijom u hrani ili uplatom na račun mame Darinke (HR 77 23400093208993777, Privredna banka) odnosno Malonogometnog kluba Kvarner Matulji (HR 81 24840081104581541, Raiffeisen banka) s napomenom ”Za humanitarnu akciju“. Iako je malonogometni turnir gotov, humanitarna akcija još uvijek traje., istaknuli su organizatori.

U nastavku pogledajte foto galeriju jutarnjeg dječjeg natjecanja:

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...