Početna - IZDVOJENO - Foto: Matejna 2013
Matejna 2013

Foto: Matejna 2013

Matejna 2013., nema čega nema….

Da jučer u Viškovu povodom Matejne 2013.  nije ni u kojem slučaju bilo dosadno i nezanimljivo dokazuje pregršt posjetitelja koji su kao i svake godine dosad u velikom broju pohodili Viškovo.

Od nastupa kulturno-umjetničkih društava, preko modnih revija, koncerata, “buvljaka” i inih drugih događanja, svatko je mogao pronaći nešto za sebe.  Nije manjkalo ni mladosti ni starosti….svi su disali kao jedna osoba.

Iz razgovora s posjetiteljima doznajema kako su neki od njih na proslavi Matejne prvi puta, no ne i posljednji put te da će se sigurno vratiti i sljedeće godine.

Jučer su u šatoru na parkiralištu Mihilovo nastupili Crvena jabuka i Aurora, a danas nas na istom mjestu očekuje Jole zajedno s Aurorom.

Lijepo vrijeme prati ovogodišnju Matejnu stoga  vidimo se i danas u Viškovu, a za sve one koji su propustili jučerašnji dan pogledajte kako je to izgledalo u našoj galeriji fotografija!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...