Početna - IZDVOJENO - Foto: Matejna 2013
Matejna 2013

Foto: Matejna 2013

Matejna 2013., nema čega nema….

Da jučer u Viškovu povodom Matejne 2013.  nije ni u kojem slučaju bilo dosadno i nezanimljivo dokazuje pregršt posjetitelja koji su kao i svake godine dosad u velikom broju pohodili Viškovo.

Od nastupa kulturno-umjetničkih društava, preko modnih revija, koncerata, “buvljaka” i inih drugih događanja, svatko je mogao pronaći nešto za sebe.  Nije manjkalo ni mladosti ni starosti….svi su disali kao jedna osoba.

Iz razgovora s posjetiteljima doznajema kako su neki od njih na proslavi Matejne prvi puta, no ne i posljednji put te da će se sigurno vratiti i sljedeće godine.

Jučer su u šatoru na parkiralištu Mihilovo nastupili Crvena jabuka i Aurora, a danas nas na istom mjestu očekuje Jole zajedno s Aurorom.

Lijepo vrijeme prati ovogodišnju Matejnu stoga  vidimo se i danas u Viškovu, a za sve one koji su propustili jučerašnji dan pogledajte kako je to izgledalo u našoj galeriji fotografija!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...