Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Održan festival sportske rekreacije u Ičićima

(FOTO) Održan festival sportske rekreacije u Ičićima

Festival sportske rekreacije održan je jučer u Ičićima, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Ičići.

Brojni sudionici uključili su se u razne programe – 2. VOP SUP regatu „CUP Ičića“, školu jedrenja na krstašu pod vodstvom stručnjaka iz OpaSailing School&Cruise, turnir u rukometu na pijesku u suradnji s ŽRK Liburnija Opatija te air badminton i igre na sportskom poligonu poput gađanja mete, bacanja kolutova, streličarstva i boćanja u organizaciji KŠR Gorovo.
Potporu su pružili i članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Opatija koji su demonstrirali pružanje prve pomoći oživljavanja i upotrebe defibrilatora te su mjerili tlak posjetiteljima.

Pedestak supaša natjecalo se u međunarodnoj 2. VOP SUP kup regati “Cup Ičića”. Najbolji u kategoriji dječaka do 9 godina bio je Nejc Špelić iz Slovenije, a kod djevojčica Monika Poščić iz Hrvatske; u kategoriji 9 do 14 godina u kategoriji dječaka Nino Baćić, a kod djevojčica Stella Veršić. U kategoriji FUN za muškarce najbolji je bio domaći natjecatelj Luka Matušić, a kod žena je pobijedila domaća natjecateljica Ana Bosak Veršić. Slovenski predstavnici su se pokazali najboljima u kategoriji RACE i to kod žena Isabel Petronio, a kod muškaraca Rok Povar te u kategoriji ELITE u kojoj je kod žena najbolja bila Maja Dolžan, a kod mušakaraca Andrej Špelić.

photo: Festival Sportske Rekreacije PGŽ

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) 2. Liburnija Cup donosi nova košarkaška uzbuđenja u Opatiji

Ovog vikenda u Sportskoj dvorani Marino Cvetković igra se 2. Liburna Kup u košarci, najavili su predstavnik organizatora Robert Bobo ...