Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Opatijski gradski list proslavio 25. rođendan

(FOTO) Opatijski gradski list proslavio 25. rođendan

Rođendanskom proslavom u Centru Gervais pod motom „Opatija z Opatijun 25 let“ gradski list „Opatija“ proslavio je 25 godina izlaženja! Uz brojne goste i prijatelje čestitke su uputili i gradonačelnik Fernando Kirigin te pismeno župan Zlatko Komadina, a o prvim brojevima „Opatije“ govorila je članica prve redakcije Elena Vidović koja je prenijela i lijepe želje prve urednice Dine Julius.

Na svečanosti su dodijeljene nagrade najuspješnijim autorima u Foto natječaju „Moja Opatija – grad u oku kamere“, koju je list „Opatija“ organizirao u suradnji s Gradom Opatija, Visit Opatija i Festival Opatija te je otvorena izložba najbolje ocijenjenih pristiglih fotografija koja se može pogledati u Gervaisu u večernjim satima (sat vremena prije projekcije filmova).

Prvu nagradu osvojila je fotografija „U susret suncu“ autora Roberta Pilepića, drugu je nagradu osvojila fotografija „Jutro“ Nerea Crnića, dok je treće mjesto zauzela fotografija „Među hridima uznosita“ autora Marina Ćuka Vurneka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...