Početna - IZDVOJENO - Foto: Tradicionalnom ceremonijom paljenja lampica započeo Advent u Milenij hotelima, Opatija
christmas-tree-lighting

Foto: Tradicionalnom ceremonijom paljenja lampica započeo Advent u Milenij hotelima, Opatija

Zahvaljujući pozitivnom predblagdanskom ugođaju i dobrim vibracijama ni kiša nije uspjela omesti nekoliko stotina građana koji su se sinoć okupili na tradicionalnoj ceremoniji paljenja lampica koja se u organizaciji Milenij hotela održala treću godinu zaredom na terasi hotela Continental. Baš naprotiv! Čini se da je publika uživajući i pjevajući najljepše božićne pjesme zajedno s izvođačima uspjela zaustaviti dosadnu kišu te su uz oduševljenje svih prisutnih i glasno odbrojavanje tisuće lampica na najljepšem opatijskom božićnom drvcu zasjale u svom punom sjaju.

Milenij hoteli su se i ove godine zaista potrudili ovu večer učiniti najljepšim uvodom u blagdane i brojnim novim detaljima uspjeli dočarati pravu predblagdansku bajku. Goste su već na samom ulazu dočekivali vilenjaci i maskota lavić Leo s kojima se nitko nije propustio fotografirati, a i tijekom cijele večeri šetali su terasom i animirali i male i velike. Bio je tu i pravi Djeda Mraz koji je cijelu večer pažljivo slušao želje mališana zavaljen u svoju fotelju uz kamin i pozivao ih da ga posjete u pravom ‘Gradu Djeda Mraza’ koji ove godine po prvi puta pripremaju Milenij hoteli. Bili su tu i neizostavni štandovi s kuhanim vinom, punčem, fritulama, čokoladom, muffinima, linzer keksima, a u pivskim kolima nudili su se i ukusni slani zimski specijaliteti (kobasice s kiselim kupusom i dr.)

Program je vodio izvrsni Mario Battifiaca, a pažljivo odabrane božićne melodije iz cijeloga svijeta izveli su vrhunski glazbenici koje tijekom cijele godine možemo čuti u Milenij hotelima – Kvartet Veljak, Memento, Tri kralja, TheMystic Rose Ensemble, Katja Budimčić, DalawaStories, Candy’s, PassionPlay, VivenGaletta, ExoticPop Orchestra, BytheWay Band. Prava euforija zavladala je terasom kada je započelo odbrojavanje, a sam trenutak paljenja publika je nagradila dugim spontanim pljeskom. Uz bezbroj svjetlucavih konfeta nakon vrhunca večeri nastupila je prekrasna Martina Majerle zajedno s dječjom plesnom skupinom Gym Dance i izvela jednu od najpoznatijih božićnih pjesama ‘All I want for Christmasis You’.

‘Ova ceremonija već nakon tri godine postala je tradicionalna, a da se radi o kvalitetnom i prepoznatljivom događanju dokazao je i odaziv gostiju koji su usprkos kiši došli na terasu Continentala. Novim i kreativnim elementima potrudili smo se obogatiti ovogodišnju ceremoniju paljenja lampica, a to je zapravo samo uvod u brojna događanja koja će se tijekom cijeloga mjeseca održavati u našim hotelima. Najveća atrakcija zasigurno će biti naš novi projekt ‘Grad Djeda Mraza’ u sklopu kojega će se održavati brojne predstave, kreativne radionice i druge aktivnosti, a čije otvorenje je u petak 2. prosinca.’najavila je Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

Druženje u lijepom ugođaju na terasi Continentala nastavilo se do kasnih večernjih sati, a uvjereni smo da će i tijekom cijeloga adventa ovo biti nezaobilazno mjesto za druženje i posjet brojnim zanimljivim programima koje pripremaju Milenij hoteli.

Program Adventa u Milenij hotelima: http://online.anyflip.com/cxrk/ooqy/#p=1

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...