Početna - IZDVOJENO - FOTO: Učkarska Božićna bajka
Božićna bajka Učka 2013
Afs Franjo Slavić

FOTO: Učkarska Božićna bajka

Protekloga vikenda Djed Božičnjak je peti put stigao na svoje “liburnijsko” odredište, u svoju rezidenciju na prijevoju Poklon na Učki.
Svojim je dolaskom razveselio ponajprije one najmlađe koji su dobili priliku reći Djedu Božićnjaku što žele kao poklon za Božić.

Na samoj manifestaciji nazvanoj “Božićna bajka” pojavio se iznenađujuće velik broj posjetitelja sa područja cijele Liburnije, a i šire, dok je g. i Egon Vasilić, glavni u PP Učka, bio izuzetno zadovoljan odazivom posjetitelja.

Na Poklonu se moglo naći svega, od toplih i hladnih napitaka koji su bili osigurani za djecu i roditelje, preko mogućnosti kupnje raznih suvenira kao uspomenu na ovu manifestaciju pa sve do organiziranih radionca Djeda Božičnjaka koje su razveselile one najmlađe.

Kolika je “gužva” bila na Učki dokazuje i činjenica da su mališani morali uzeti redni broj kako bi se slikali s Djedom Božićnjakom, a neki su bili toliko strpljivi da su čekali u redu i do dva sata.

Djelić atmosfere s Božićne bajke na Učkoj donosimo u našoj fotogaleriji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./23.

Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati ...