Početna - IZDVOJENO - FOTO: Učkarska Božićna bajka
Božićna bajka Učka 2013
Afs Franjo Slavić

FOTO: Učkarska Božićna bajka

Protekloga vikenda Djed Božičnjak je peti put stigao na svoje “liburnijsko” odredište, u svoju rezidenciju na prijevoju Poklon na Učki.
Svojim je dolaskom razveselio ponajprije one najmlađe koji su dobili priliku reći Djedu Božićnjaku što žele kao poklon za Božić.

Na samoj manifestaciji nazvanoj “Božićna bajka” pojavio se iznenađujuće velik broj posjetitelja sa područja cijele Liburnije, a i šire, dok je g. i Egon Vasilić, glavni u PP Učka, bio izuzetno zadovoljan odazivom posjetitelja.

Na Poklonu se moglo naći svega, od toplih i hladnih napitaka koji su bili osigurani za djecu i roditelje, preko mogućnosti kupnje raznih suvenira kao uspomenu na ovu manifestaciju pa sve do organiziranih radionca Djeda Božičnjaka koje su razveselile one najmlađe.

Kolika je “gužva” bila na Učki dokazuje i činjenica da su mališani morali uzeti redni broj kako bi se slikali s Djedom Božićnjakom, a neki su bili toliko strpljivi da su čekali u redu i do dva sata.

Djelić atmosfere s Božićne bajke na Učkoj donosimo u našoj fotogaleriji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za produkciju promo videa projekta “Povežimo se baštinom”

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je Natječaj za produkciju promotivnih videa (Nabava 31 – grupa 5) u sklopu projekta Povežimo se ...