Početna - IZDVOJENO - Fotografski natječaj “Jedra Kvarnera”
Foto: web

Fotografski natječaj “Jedra Kvarnera”

Fotosavez Primorsko-goranske županije na tragu svojih osnovnih zadaća a u duhu očuvanja tradicije ovoga kraja raspisuje fotografski natječaj pod nazivom:JEDRA KVARNERA.

Ovu temu Jedra Kvarnera možete shvatiti metaforički, ali i doslovno. Ako shvatite metaforički, onda ćete kroz pojam jedara „čitati“ i istraživati kulturu i tradiciju života uz more, život od mora. Fotografski ćete propitivati ambijent nasljeđa i svega onog što čini identitet Kvarnera, Jadrana i Mediterana. Ako shvatite doslovno, tada ćete slati fotografije tradicijskih plovila na jedra, snimke s ovogodišnje Fiumanke i svega onog što je vezano za tradiciju navigavanja.

Na natječaju mogu sudjelovati svi autori bez ograničenja. Autor, sudionik natječaja JEDRA KVARNERA, ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuje da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzima odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija.Svaki autor uz fotografije prilaže pravilno popunjenu prijavnicu. Za sudjelovanje na natječaju plaća se kotizacija u visini 40 kuna i uplaćuje se na žiro-račun Fotosaveza Primorsko-goranske županije s naznakom za Jedra Kvarnera, Erste banka IBAN HR6524020061100657082. Organizator će prirediti izložbu od najboljih fotografija te tiskati katalog sa svim izloženim fotografijama. Natječaj je otvoren od 20. lipnja do 10. srpnja.

Bit će prihvaćene sve prijave koje budu imale potpunu dokumentaciju /pravilno popunjena prijavnica, kopija uplate kotizacije i pravilno potpisane datoteke/ i stignu organizatoru do 24:00 sata 10. srpnja.Izložba najboljih radova bit će postavljena u galeriji Principij a svečano otvorenje izložbe je u utorak 15. srpnja u 20 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...