Početna - IZDVOJENO - Frontback stigao i na Android
foto: web

Frontback stigao i na Android

Popularna aplikacija za dijeljenje fotografija Frontback, koja je dosad bila dostupna samo za Appleov operativni sustav za mobilne uređaje iOS, postala je dostupna i za uređaje s Androidom. Aplikacija je u posljednjih osam mjeseci skinuta milijun puta, a sada će vjerovatno dobiti i mnogo novih korisnika.

Frontback, kao što se može naslutiti i po imenu, snima istovremeno prednjom i stražnjom kamerom uređaja i od obje fotografije slaže kolaž. Tako korisnici mogu vidjeti ono što su snimili te svoj izraz lica za vrijeme snimanja.

Aplikacija u odnosu na verziju za iOS nije doživjela velike promjene, izgled je tek ponešto promijenjen kako bi Frontback izgledao više poput aplikacije za Android. Tako korisnici Androida mogu snimiti i poslati fotografije čak i kada nisu spojeni na internet. Aplikacija će pričuvati fotografiju i poslati je na server čim se korisnik spoji na internet.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...