Početna - IZDVOJENO - FOTO: Gibonni iznova oduševio
Gibonni Ljetna Opatija 2013

FOTO: Gibonni iznova oduševio

U subotu je u sklopu Coca-Cola turneje na Ljetnoj pozornici u Opatiji jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih kantautora u Hrvatskoj i šire, Zlatan Stipišić Gibonni održao koncert kakav će dugo ostati u sjećanju.

Kako je najavljeno, ovaj “intimni” koncert u konačnici je brojio čak dvije tisuće obožavatelja koji su u isti glas pjevali s Gibonnijem njegove najpoznatije i najveće hitove, uključujući u repertoar klasika  koje je stvorio prije gotovo dva desetljeća, zajedno s pjesmama s najnovijeg albuma 20th Century Men, s kojim se predstavio publici izvan domovine.

Iako je koncert traja puna dva sata, činilo se da je protekao  u hipu. Zna se kako je kad je dobro, vrijeme leti. Tako je bilo i na ovom koncertu. Gibo je već prvom pjesmom ostvario pozitivan kontakt s publikom, a na oduševljene svih svojih fanova, vrlo se brzo spustio u parter i pjevao zajedno sa svojim obožavateljima.

Što reći nego: Gibo, svaka ti čast i dođi nam opet!

Kako je bilo na koncertu pokušat ćemo vam dočarati u našoj fotogaleriji. Pogledajte!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...