Početna - IZDVOJENO - Glazbeni tečaj za djecu, Kastav
Glazbeni-tecaj

Glazbeni tečaj za djecu, Kastav

Grad Kastav i Udruga Tororo i ove godine organiziraju glazbeni tečaj za djecu od 31. kolovoza do 6. rujna 2015. godine. Organizatori pozivaju zainteresiranu djecu, bilo početnike, bilo one koji već imaju nekog osnovnog i praktičnog znanja, a voljni su i dalje glazbeno se educirati i napredovati uz pomoć profesionalnih glazbenika i predavača.

Tečajevi će biti održani za pop, rock, etno glazba i jazz, za instrumente klavir, gitara, bas gitara, bubnjevi, harmonika, truba, saksofon, klarinet, flauta, te za pjevanje – solističko ili kao prateći vokal.

Završni koncert svih polaznika bit će održan u nedjelju 6. rujna.

Tečaj podrazumjeva ukupno više od 40 sati glazbene naobrazbe, a cijena je 500 kuna. Polaznici dobivaju kompletnu naobrazbu učenja instrumenta i to na individualnim satovima na kojima se uči konkretno sviranje na instrumentu ili pjevanje, ovisno o znanju polaznika, i skupna predavanja, solfeggio, harmonija, zajedničko muziciranje, povijest glazbe.

Svakom polazniku nastava se prilagođava ovisno o njegovom znanju i zahtjevima. Polaznik dobiva materijal za samostalan rad koji mu ostaje i nakon tečaja. Profesori su profesionalni glazbenici sa iskustvom u radu na seminarima – Damjan Grbac, Spartaco Črnjarić, Tajana Dukić, Ana Jakšić, Andy Cech, Danijel Mavar, te Tonči Trinajstić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...