Početna - IZDVOJENO - Glazbeno plesni modni spektakl u Toweru
tower fashion
foto: www.tower-center-rijeka.hr

Glazbeno plesni modni spektakl u Toweru

Tower Centar Rijeka u nadolazećem vikendu priprema veliko iznenađenje za sve svoje posjetitelje. Riječ je o jednom potpuno drugačijem modnom događanju pod nazivom Tower loves fash!on, koji je zamišljen kao muzičko-plesni modni spektakl u kojem će uz spoj modne revije, plesa i pjevanja biti prezentirana najnovija ponuda modnih brendova iz Tower Centra Rijeka.

Nezaustavljiva eksplozija energije, za koju su zadužena renomirana domaća imena iz plesnog svijeta i mlade pjevačke nade, održat će se u srcu Tower Cnetra, na 4. katu, u subotu 17.05.2014. s početkom u 20.30 sati.

Ulogu plesača i modela ovog fashion događaja preuzet će plesači RiS Dance centra, čija je vlasnica Ivona Brnelić, poznata plesačica i koreografkinja  svjetskog glasa rodom iz Rijeke, koja je do sada ostvarila suradnju s mnogobrojnim svjetskim glazbenim zvijezdama i koja ovom prigodom, zajedno s Marijom Debelić, Irenom Čuturić, Adrianom Blanuša-Lošić i Katarinom Kovačić, potpisuje koreografiju i izvedbu cjelokupnog programa.

Za glazbeni dio zaduženi su mladi pjevači, Damir Kedžo i Antonija Barišić, inače zapaženi i po nastupu u mjuziklu “Crna kuća”.

Projekt je nastao iz ideje Tower centra Rijeka o spajanju dviju umjetnosti – plesa i mode. Povezat će se ples s najnovijim modnim trendovima, a Rijeka će pritom dobiti zanimljivi modno/plesni spektakl.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...