Početna - TEHNOLOGIJA - Google navigacija dostupna i u Hrvatskoj
Google map

Google navigacija dostupna i u Hrvatskoj

Google je predstavio nove uzbudljive značajke aplikacije Google Karte namijenjene Android pametnim telefonima i tabletima, kao i iPhone i iPad uređajima. Ove značajke donose novo iskustvo koje istraživanje svijeta i dolazak na bitna odredišta čini bržima i lakšima. Besplatna cestovna navigacija za Hrvatsku dostupnu je kroz nadogradnju Google Karata pa ako niste još, skinite tu najnoviju nadogradnju, navalite dok ima. Sada ćete se lako i besplatno, zapravo koristeći podatkovni promet iz svojeg pretplatničkog paketa, navigati po cestama Hrvatske i susjedne Slovenije i Srbije.

Neke od uzbudljivih značajki aplikacije uključuju:

Pretraživanje: Potraga za restoranima, tvrtkama, atrakcijama i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju te pročitajte preporuke i sažetke.

Navigacija: Google Karte Navigacija (Beta) koristi povezivanje telefona na internet kako bi prikazao najnovije karte te glasovnu navigaciju. Google alat za navigaciju redovno se ažurira najsvježijim podacima s Google Karte, što znači da korisnici neće morati kupiti nove unaprijeđene verzije karata ili manualno ažurirati svoje uređaje. Više ne morate gledati ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno slušati glasovne upute.

Osmišljen za tablet: Osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve značajke za Android tablete i iPad uređaje, čime je istraživanje svijeta iz udobnosti dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

Recenzije: Postoji novi sustav ocjenjivanja s 5.0 zvjezdica koji vam daje brzi pregled kako vaši prijatelji i drugi ocjenjuju mjesta poput restorana, barova i kafića.

Među 25 novih prilično egzotičnih zemalja nađosmo se i mi. Šteta što su preskočili susjednu nam BiH ali valjda će uskoro i oni doći na red. Ovo je lista tih novo blagoslovljenih zemalja pa da vidite što mi značimo Google-u.

    Andorra
    Bangladesh
    Bhutan
    Burundi
    Central African Republic
    Croatia
    Djibouti
    Gabon
    Guadeloupe
    Haiti
    Lesotho
    Libya
    Maldives
    Mongolia
    Puerto Rico
    Republic of Congo
    Samoa
    Serbia
    Sierra Leone
    Somalia
    Togo
    Tonga
    Tunisia
    Vanuatu
    Zambia

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski projekti predstavljeni na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma“ 

Grad Kastav je sudjelovao na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma za poduzetnike, djecu i mlade u Urbanoj aglomeraciji Rijeka“  koji se ...