Početna - IZDVOJENO - Grad Opatija objavio oglas o radnom mjestu
grad opatija
arhiva

Grad Opatija objavio oglas o radnom mjestu

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Opatija, objavljen je oglas za prijam u službu u Grad Opatiju na radno mjesto viši stručni suradnik za proračun i računovodstvo. Posljednji dan za predaju prijava na oglas pošti ili izravno u pisarnicu Grada je srijeda, 6. kolovoz 2014. godine.

Opis poslova radnog mjesta: Surađuje s pročelnikom Upravnog odjela i voditeljem Odjseka na poslovima financijskog planiranja i analize, obavlja računovodstvene poslove kontiranja, daje naloge za knjiženje računovodstvene dokumentacije , izrađuje izvještaje o financijskom stanju, bilance i prateće evidencije, vodi knjigovodstvo imovine Grada te koordinira izradu popisa imovine Grada, surađuje na poslovima obračuna plaće i naknade za zaposlenike Grada i proračunske korisnike, obavlja i druge srodne poslove po nalogu pročelnika Upravnog odjela i voditelja Odsjeka.

Koeficijent složenosti poslova navedenoga radnog mjesta je 2,40, uz osnovicu za izračun plaće u iznosu od 4.120,56 kuna.

Eventualne dodatne upite možete poslati putem elektroničke pošte, na adresu: tamara.piculjan@opatija.hr.

u hrvatskom zavodu za zapošljavanje , ispostavi opatija, objavljen je oglas za prijam u službu u grad opatiju na radno mjesto viši stručni suradnik za proračun i računovodstvo. Posljednji dan za predaju prijava na oglas pošti ili izravno u pisarnicu Grada je srijeda, 6. kolovoz

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...