Početna - IZDVOJENO - Grad Opatija traži još jednog novog zaposlenika
grad opatija
web

Grad Opatija traži još jednog novog zaposlenika

Na gradskoj internetskoj stranici raspisan je novi natječaj za prijem u službu, prema kojem se planira na neodređeno vrijeme zaposliti viši stručni suradnik za socijalu, zdravstvo, kulturu i sport u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti.

Prema tablici o zapošljavanju koja je predstavljena vijećnicima, ukupan broj zaposlenih u gradskoj upravi 18. ožujka ove godine jednak je ukupnom broju zaposlenih 31. svibnja 2009. godine i iznosi 53 osobe. Za njihove se plaće izdvaja gotovo 9 milijuna kuna ili oko osam posto gradskog proračuna.

Prošle godine u mirovinu je otišlo šest gradskih zaposlenika, za koje su izdvojene otpremnine. S početkom nove godine raspisan je natječaj za tri, a sada i za četvrtog novog djelatnika.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...