Početna - IZDVOJENO - Grad Rijeka raspisao natječaj za prodaju građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih, obiteljskih i višestambenih građevina
rijeka
Grad Rijeka

Grad Rijeka raspisao natječaj za prodaju građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih, obiteljskih i višestambenih građevina

Grad Rijeka raspisao je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Rijeke na sveukupno devet lokacija na različitim dijelovima Grada Rijeke za izgradnju stambenih, obiteljskih i višestambenih građevina. Natječaj je otvoren do 30. listopada do 11.30 sati, a bit će održana i prezentacija namijenjena potencijalnim investitorima.

Lokacije su na različitim dijelovima grada Rijeke, od Trsata na kojem se nudi pet lokacija za izgradnju višestambenih građevina i jedna lokacija za izgradnju obiteljske građevine, te tri lokacije za izgradnju obiteljskih građevina u Dragi, na Svilnom te na Gornjem Zametu.

Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, Titov trg 3/IV kat (soba 409), Rijeka ili na telefon broj 209-448 za lokacije na Trsatu i Dragi te 209-464 za lokacije na Svilnom i Gornjem Zametu.

Prezentacija namijenjena potencijalnim investitorima održat će se u četvrtak, 22. listopada u 10 sati na Titovom trgu 3/II, u sali za sastanke. Na prezentaciji će biti predstavljeni uvjeti natječaja kao i detaljni uvjeti izgradnje te stanje komunalne opremljenosti lokacija.

Pogledajte tekst natječaja s popisom lokacija i detaljnim informacijama, kao i grafikama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...