Početna - IZDVOJENO - Gužve na ulicama i prometnicama u Rovinju povodom Red Bull Air Race

Gužve na ulicama i prometnicama u Rovinju povodom Red Bull Air Race

Rovinj je danas u centru pažnje ne samo domaćeg stanovništva već i svih ljubitelja adrenalinskih sportova. Posljednji dan Red Bullove rovinjske utrke svjetskog prvenstva u sportskom zrakoplovstvu privukao je gledatelje sa svih strana.

Tako se od podna na cestama prema gradu povremeno čekalo u kolonama vozila, a na ulice centra Rovinja slijevaju se rijeke ljudi. Od gostiju su nabrojniji Austrijanci, pristigli da bi podržali svog favorita Hannesa Archa, koji je jučer bio najbrži na kvalifikacijama.

Tribine su se počele puniti oko 14:30 sati, kada je ujedno i započeo program, akrobatskim letovima Breitling Jet tima, veličanstvene sedmorke čije pilotske vještine leta u brojnim formacijama ostavljaju bez daha.

Biciklisti, motoristi, obitelji s djecom, jedni s kartom u rukama, drugi u potrazi za mjestom s kojeg se najbolje vidi bez plaćanja, svi koji jedva čekaju da nebeska atrakcija otpočne.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Na FMTU-u održan je okrugli stol Forum održive gastronomije

27. lipnja 2022. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija održan je okrugli stol Forum održive gastronomije. Okrugli ...