Početna - IZDVOJENO - HISTORY FILM FESTIVAL – 06.- 09. rujna u Rijeci

HISTORY FILM FESTIVAL – 06.- 09. rujna u Rijeci

HISTORY FILM FESTIVAL- međunarodni festivala povijesnih dokumentarnih filmova održati će se u Rijeci od 06. do 09. rujna 2017. godine.

Jeste li znali da je Jimmy Hendrix bio Indijanac? Želite li znati tko je ubio Georgi Markova? Što znate o Anni Sacher i njezinom slavnom bečkom hotelu? Jeste li vidjeli legendarne burleskne plesačice? Odgovore na ta i brojna druga povijesna pitanja možete saznati u sjajnim dokumentarcima koji će Vam biti predstavljeni.

Imat ćete priliku pogledati 28 raznovrsnih dokumenataraca i prisustvovati razgovorima s 36 filmskih autora iz cijeloga svijeta. U konkurenciji se nalaze pobjednici prestižnih Sundance Film Festivala i Hot Docsa te jedan kandidat za Oscara.

Svoju svjetsku premijeru na History Film Festivalu doživjet će 4, a europsku premijeru 2 filma. Sve projekcije filmova s hrvatskim titlovima održavat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom od 14 sati.

Cijena DNEVNE ulaznice je 20 kuna, a svoja mjesta možete rezervirati putem e-maila na adresi:  ulaznice@historyfilmfestival.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...