Početna - IZDVOJENO - Hit komedija “Udaj se muški” na kastavskoj Crekvini

Hit komedija “Udaj se muški” na kastavskoj Crekvini

Komedija koja će Vas nasmijati do suza i izazvati bolove od smijeha, dođite i pogledajte kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje a sve mora biti organizirano u 10 dana.

Komedija ” UDAJ SE MUŠKI ” 20.08. 2021. u 21 sat na kastavskoj Crekvini.

Tekst : Dunja Petrović
Režija : Marija Barne Lipkovski.
Igraju :
Snežana Savić
Ratko Tankosić-Sarma
Miloš Đorđević
Stefan Uroš Tešić
Predrag Kotur
Aleksandar Jovanović

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao. Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se. Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj novac uložio u posao s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao. Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor – prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase ali odaziv nije velik. Jedan se čovjek ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.
Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem mentalitetu.
Limitirano na 500 ulaznica.

Cijena ulaznice: pretprodaja: 70,00 kn a na dan predstave: 80,00 kn

Predstava će biti održana uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Izvor: mojekarte.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...