Početna - GOSPODARSTVO - HNS-ov ured u zgradi bivšeg “Graditelja”
Matulji
web

HNS-ov ured u zgradi bivšeg “Graditelja”

HNS-ovci općine Matulji dobili su novi prostor za rad, jer su nedavno službeno otvorene stranačke prostorije smještene u zgradi nekadašnjeg Graditelja, u samom centru mjesta. Taj je čin predsjednik HNS-a Matulji Marin Klanac nazvao novom etapom u razvoju ove stranke na matuljskom području.

Obzirom da HNS već dugi niz godina ima kontinuitet u radu javne uprave, pri čemu uvijek vodimo jedan od najzahtjevnijih resora, komunalni, otvaranje ureda korak je više u približavanju stanovnicima Općine Matulji. Otvaranje ureda ne znači da ćemo ured koristiti isključivo za rad podružnice. Naime, stav je predsjedništva stranke da ured bude otvoren za sve stanovnike naše općine jednom tjedno kada bi u uredu dežurali članovi. Namjera je da na taj način budemo dostupni građanima koji imaju bilo kakva pitanja, sugestije, prijedloge, primjedbe. Pokazalo se da građani premalo znaju o radu javne uprave, te smatramo da bi na ovaj način mogli pomoći našim građanima, zaključio je Klanac, dodavši da je otvaranjem ureda HNS stekao uvjete za bolju suradnju i koordinaciju kako sa koalicijskim partnerima, tako i sa susjednim podružnicama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...