Početna - IZDVOJENO - Hobby barmen tečaj
kokteli
foto: web

Hobby barmen tečaj

Ovogodišnji Promohotel – međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, koji je u posljednjih dvadesetak godina uspio profitirati kao događaj na kojem se uvijek može naći nešto korisno što će dobro doći u nadolazećoj sezoni, održati će se u Poreču u terminu od 26. do 29.03.2014. godine.

Sajam Promohotel najpoznatiji je specijalizirani sajam u regiji međunarodnog karaktera na koji se svake godine vraća šezdeset posto izlagača. Sajam se održava u dvorani Žatika u hotelu gdje će sve zainteresirane tvrtke i svi zainteresirai pojedinci imati priliku prezentirati svoje proizvode i novitete za nadolazeću turističku sezonu. Na sajmu će svi sudionici imati priliku izložiti najnovije tehnologije te tako postati konkurentniji na turističkom tržištu, privući nove poslovne partnere kao i zadržati postojeće.

Udruga konobara i barmena Hrvatske sudjelovat će na ovom prestižnom sajmu koji je orijentiran na unapređenje kvalitete turističkih kapaciteta i turističke ponude Istre i Kvarnera. Posjetitelji će, osim upoznavanja sa radom i djelovanjem Udruge, moći prisustvovati Hobby barmen tečaju. Riječ je o jednodnevnom tečaju koji će sve polaznike popesti na prvu stepenicu prema putu do koktel majstora. Prijavite se za Hobby barmen i i naučite najosnovnije stvari o baznim koktel pićima i načinu pripreme najosnovnijih koktela. Završetkom Hobby barmen tečaja dobivate diplomu i malu košaricu koktel znanja.

Zainteresirani mogu se prijaviti na štandu Udruge u Poreču do 27.03.2014. godine, putem maila marketing@barmen.hr ili putem telefona 051/320-633.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...